Jump to content
Cover for Stora intervjuboken
Isbn: 978-09-8434-936-4
Publisher: Railhead Publishing
Category:
Psychology Media, information & communication industries
Accessible since: November 2011

E-book | 28 days for loan

Stora intervjuboken

Stora intervjuboken är praktisk, rakt på sak och har tvåhundra frågor för dig att öva på. Boken förbereder dig för anställningsintervjuer med handfasta tips och erfarenheter. Du finner tvåhundra intervjufrågor med långt över trehundra följdfrågor som du kan träna på. Boken lämpar sig för dig som söker arbete, studerar och är på väg att söka arbete.

Boken ger de tips hela vägen – vare sig det är förberedelse för arbetsintervju, telefonintervju, gruppintervju och hur du skall undvika misstag när du inleder och avslutar intervjun.

Att söka jobb är en utmaning, du har begränsat med tid och du vill se resultat. Därför är det viktigt att ta en jobbintervju på allvar. När du går in på en anställningsintervju har du redan passerat många andra i kön och nu kommer din chans att visa vem du är och vad du kan.

Vi litar ofta på att vår gedigna utbildning, våra referenser och vår erfarenhet ska tala för oss men den som anställer förlitar i betydande grad på det intryck denne får vid intervjun.

Vi lägger mängder av energi på att hitta jobb att söka, finjustera meritförteckningen, vårt CV och tjusiga följebrev men få tränar på intervjun trots att det är det viktigaste momentet.

Boken lämpar sig för den som söker nytt arbete, är arbetslös, går ut högskola och universitet eller enbart vill förbereda sig i händelse att man behöver söka jobb.

Tanken med boken är att du skall komma till din rätt och ha möjlighet att presentera dig på ett representativt sätt.

Det är en uppdaterad och reviderad version av Få jobbet som utkom 2007. Antalet anställningsintervjufrågor har dubblerats. Förberedelsekapitlet och antalet tips har utökats. Boken är konkret, direkt och du kan nyttja kunskapen direkt.

Jan Kallberg var tidigare konsultchef i Chicago och ansvarig för storföretagstjänster i New York. Boken baseras på hans erfarenheter av intervjuer, att anställa och mångårig ledarskapsutveckling.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone